Conference Program

pdf Conference Program ONLINE Final 08032018 (1.30 MB)

pdf Hotel Intercontinental floor plans map (163 KB)

WEDNESDAY, MARCH 14-15, 2018 – AAIE LEADERSHIP CERTIFICATION PROGRAM

THURSDAY, MARCH 15, 2018 • PRE-CONFERENCE DAY

8:30-16:00 Full day Pre-Conference sessions at the International School of Prague and the Hotel Intercontinental Prague
15:00-18:00 Set up Exhibition in the hotel Exhibit Hall

FRIDAY, MARCH 16, 2018 • CONFERENCE DAY

Hotel Intercontinental Prague

08:15-09:30 Opening ceremony
09:30-10:00 Coffee/tea break in the Exhibit Hall
10:00-11:30 90 minutes workshop sessions
11:30-12:30 Lunch buffet in the hotel restaurant
12:30-14:00 90 minutes workshop sessions
14:00-14:30 Coffee/tea break in Exhibit Hall
12:30-13:30 60 minutes sessions
13:30-13:45 15 minute break
13:45-14:45 60 minutes sessions
14:45-15:00 15 minute break
15:00-16:00 60 minutes sessions
14:30- 16:00 90 minutes workshop sessions
16:00-17:30 Exhibitors Reception in Exhibit Hall
Evening Dinner on your own in Prague / VIP dinner

SATURDAY, MARCH 17, 2018 • CONFERENCE DAY

Hotel Intercontinental Prague

08:00-09:00 Keynote
09:00-09:30 Coffee/tea break in the Exhibit Hall
09:30--10:55 90 minutes workshop sessions
10:55 - 11:05 10 Minutes passing time between 90 minute sessions
9:00 - 10:00 60 minutes sessions
10:00 - 10:15 15 minute break
10:15 - 11:15 60 minutes sessions
11:15- 11:30 15 minute break
11:30-12:30 60 minutes sessions
12:30-13:20 Lunch buffet in the hotel restaurant
13:20-14:50 90 minutes workshop sessions
14:50-15:10 Coffee/tea break in the Exhibit Hall
15:10-16:40 90 minutes workshop sessions
16:40 Free time to explore Prague

19:30 CEESA Gala Celebration at St. Agnes Cloister

SUNDAY, MARCH 18, 2018

09:00-16:30 Aspire - Women in Leadership program

MONDAY, MARCH 19, 2018

09:00-12:00 Aspire - Women in Leadership program