Draft Conference Program

WEDNESDAY, MARCH 14-15, 2018 – AAIE LEADERSHIP CERTIFICATION PROGRAM

THURSDAY, MARCH 15, 2018 • PRE-CONFERENCE DAY

8:30-16:00 Full day Pre-Conference sessions at the International School of Prague and the Hotel Intercontinental Prague
After 18:00 Set up Exhibition in the hotel Exhibit Hall

FRIDAY, MARCH 16, 2018 • CONFERENCE DAY

Hotel Intercontinental Prague

08:30-09:30 Opening ceremony
09:35-10:00 Community Collaboration
10:00-10:30 Coffee/tea break in the Exhibit Hall
10:30-12:00 90 minutes workshop sessions
12:00-13:00 Lunch buffet in the hotel restaurant
13:00-14:30 90 minutes workshop sessions
14:30-15:00 Coffee/tea break in Exhibit Hall
15:00-16:30 90 minutes workshop sessions
16:30-18:30 Exhibitors Reception in Exhibit Hall
Evening Dinner on your own in Prague / VIP dinner

SATURDAY, MARCH 17, 2018 • CONFERENCE DAY

Hotel Intercontinental Prague

08:00-09:30 90 minutes workshop sessions
09:30-10:00 Coffee/tea break in the Exhibit Hall
10:00-11:30 90 minutes workshop sessions
11:30-12:15 Lunch buffet in the hotel restaurant
12:15-13:45 90 minutes workshop sessions
13:45-14:15 Coffee/tea break in the Exhibit Hall
14:15-15:45 90 minutes workshop sessions
15:30 Free time to explore Prague
19:30 CEESA Gala Celebration at St. Agnes Cloister

SUNDAY, MARCH 18, 2018

09:00-16:30 Aspire - Women in Leadership program

MONDAY, MARCH 19, 2018

09:00-12:00 Aspire - Women in Leadership program